o nama

o nama

Tvrtka „Bijeli strop“ d.o.o. usko je specijalizirana tvrtka koja se bavi isključivo projektiranjem, proizvodnjom i organizacijom ugradnje bijelog stropa. Ovom djelatnošću pokrivamo šire područje Zagreba, Slavoniju, Hrvatsko zagorje i dio Like.

 
Radimo strogo prema odredbama patenta br. P970336 izdanog od strane Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske s nazivom SAMONOSIVI LAKOBETONSKI ZIDANI STROP (bijeli strop), tako da ćete od nas uvijek dobiti izbalansirano rješenje koje će u konačnici jednako voditi računa o težini, nosivosti, laganoj ugradnji i ukupnoj cijeni Vaše ugrađene konstrukcije. Svako odstupanje od takvog pristupa favoriziralo bi jednu od karakteristika što u konačnici nikada ne bude optimalno rješenje kakvo nudi bijeli strop, već surogat neke već poznate konstrukcije.
   
U stanju smo za Vas riješiti brzo i racionalno svaku međukatnu konstrukciju, krovnu ploču ili stubište.
 
Svakom Vašem zahtjevu adekvatno ćemo pristupiti i naši stručnjaci će Vam dati optimalno rješenje za najjednostavniju i vrlo složenu konstrukciju. Obzirom da vrlo usko surađujemo s izumiteljem patenta prof. Antom Mihanovićem koji nam je uvijek dostupan kao suradnik, dati ćemo Vam i rješenja koja izlaze iz svih uobičajenih okvira.
 
Želja nam je da svakome, a naročito Vama, pomognemo da osigura sebi i ostalima racionalno rješenje za izgradnju sigurne, stabilne i zdrave životne ili radne sredine, koristeći pri tom rješenja i prirodne materijale koji će voditi računa o utrošcima energije, a kroz to i ostalo zadovoljavati visoke ekološke standarde. 
 
 
Vizija
 
Postati vodeća specijalizirana tvrtka za rješavanje konstrukcija sustavom bijelog stropa u kontinentalnoj Hrvatskoj prepoznatljiva po jedinstvenoj usluzi.

 

Prodaja bijelog stropa u konfekciji

14.10.2010.
Uskoro kreće prodaja bijelog stropa u konfekciji. Moći ćete ga dobiti na prodajnim mjestima odmah, dok…